Evenementen organiseren

Even een evenement organiseren. Mensen die wel eens een evenement hebben georganiseerd weten wel beter. Het organiseren van een evenement is namelijk enorm tijdrovend. Of dat nu voor vijftig of voor tweeduizend mensen is, er moet gewoon heel erg veel geregeld worden. Precies dat is voor mensen met kennis, trainers en experts te vaak een reden om af te zien van evenementen organiseren. 

Niet de tijd en niet de kennis van zaken

Ze hebben gewoon niet de tijd en de kennis van zaken om naast de al zo drukke werkzaamheden ook nog een evenement te organiseren. De trainers die dat wel doen, merken dat de focus op dat wat je wilt vertellen of verkopen afneemt. Het gaat ten koste van de kwaliteit. En dat terwijl je van een evenement toch het liefst een Wow-evenement wilt maken. De tijd die het op de juiste wijze voorbereiden van een evenement kost, is voor een grote groep mensen zelfs reden om dan maar af te zien van de organisatie. En dat is helemaal niet nodig.

Evenementen organiseren

Laat evenementen organiseren aan ons over

Een seminar organiseren en evenementen organiseren laat je gewoon aan ons over. Als eventplanner zijn we hierin gespecialiseerd en gaan we graag voor je aan de slag. Zo kun jij je focussen op dat waar jij goed in bent en op de boodschap die je de mensen mee wilt geven. Het zal je een ontspannen gevoel geven en je staat dan straks ook meer ontspannen op het podium. En juist dat zal de kwaliteit ten goede komen en voor een ‘Wow-evenement’ zorgen. Laat dat maar aan ons over.

We kennen de valkuilen en zien niets over het hoofd

Wij zorgen voor complete ontzorging. Evenementen organiseren is namelijk ons vak. We kennen de valkuilen en zien niets over het hoofd. Wat dat betreft is ook ons boek ‘Een Zorgeloos Event – 7 missers die je wilt vermijden’ een echte aanrader. Omdat veel experts en trainers opzien tegen evenementen organiseren, wordt veel kennis niet gedeeld. Laat ons voortaan evenementen organiseren, zodat jij je volledig kunt richten op de boodschap die jij uit wilt dragen.

Vrijheid om je alleen met je podiumoptreden bezig te houden

Wij bieden experts en trainers de volledige vrijheid om zich volledig te richten op het podiumoptreden. Alles wat er rondom georganiseerd moet worden, nemen wij voor onze rekening. Dat doen we op een zeer gedreven wijze en altijd op een oplossingsgerichte manier, zelfs onder druk.

Een Zorgeloos Event

Zeven missers die je wil vermijden

Download DIRECT

Een Zorgeloos Event

Zeven missers die je wil vermijden