Eventplanner

Je hebt leuke evenementen en je hebt ‘Wow-evenementen’. In dat laatste zijn wij gespecialiseerd. Dat doen we vooral door je volledig te ontzorgen waardoor jij als trainer of expert alleen dat hoeft te doen wat jij zo goed kunt. De rest nemen wij als eventplanner voor onze rekening. Zo wordt een leuk evenement vanzelf een ‘Wow evenement’. 

Kies voor ons als eventplanner

Je bent een trainer en je wilt een evenement organiseren. Je weet precies wat je wilt vertellen en verkopen, en je weet waar je dat wilt gaan doen. Dan is het alleen nog van belang om een eventplanner in te schakelen. Het plannen van een evenement is belangrijk en het liefst houd jij jouw evenement wanneer er geen andere grote evenementen zijn. Bij het bepalen van de datum moet je met een groot aantal zaken rekening houden. Als je jouw evenement perfect gepland wilt hebben, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij controleren onder andere of er op de gewenste datum geen feestdag is en of er op die dag geen sportevenementen of een evenement van een concurrent plaatsvindt.

Evenementen organiseren is echter meer dan alleen een datum prikken. Wij kunnen alles voor je regelen, van het afhuren tot de locatie tot licht en geluid. Zelf heb je alleen een goed idee nodig, en wij zorgen er vervolgens voor dat alles volgens planning verloopt.

Eventplanner

Kun jij je niet goed focussen dan gaat dat ten koste van de kwaliteit

Zou je graag een seminar organiseren? Er zijn heel veel mensen die een verhaal te vertellen hebben en dit bijzonder graag zouden doen vanaf een podium, voor een volle zaal met mensen. Helaas blijft het te vaak bij alleen een idee. Dit komt omdat je weet dat het organiseren van een evenement, training of seminar je boven het hoofd groeit. Je komt er door het aantal uren dat je werkt gewoon niet aan toe om zoiets goed voor te bereiden. Daardoor kun jij je niet volledig focussen op de inhoud van jouw training of seminar en dat gaat ten koste van de kwaliteit.

Als eventplanner zijn we in staat om je volledig te ontzorgen

Herkenbaar? Kies dan voor onze diensten. Als geen ander zijn wij in staat om je te ontzorgen. Op die manier hoef jij alleen maar te doen waar je goed in bent. Daardoor sta je meer ontspannen op het podium en weet je dat alles goed geregeld is. Wat dat betreft is ook ons boek ‘Een Zorgeloos Event – 7 missers die je wilt vermijden’ zeker een aanrader.
Laat ons jouw eventcoach zijn, zodat wij je volledig kunnen ontzorgen. Alleen dan zal je evenement herinnerd worden als een ‘life changing experience’.

Een Zorgeloos Event

Zeven missers die je wil vermijden

Download DIRECT

Een Zorgeloos Event

Zeven missers die je wil vermijden