Wat anderen over ons zeggen

Gert Govers

Ai-Em

Ik heb gewerkt met Ingrid aan het Best Life Book Festival. Een project dat zeer dicht bij mijn hart ligt. Ze is enorm gedreven, oplossingsgericht en ervaren in presteren onder druk. Ik kan haar van harte aanbevelen als persoon en professional. Ik heb haar aan het werk gezien. Je mag van geluk spreken als ze in jouw team zit.

Maame Joses Music

Owner and Singer Songwriter at Maame Joses Music

Ingrid is an AMAZING team leader and event organizer. She is detailed oriented, which is crucial for such a position. She sees every single element in big events and responds immediately to make sure things will be corrected and done in a perfect way.

On the other hand she is people oriented and is aware where her team is and makes sure that each one of them would be able to perform at their best and enjoy their task.

I will always feel safe and confident that our events will be executed in the highest level of quality when I have Ingrid on my team.

Vered Neta

Expert Balanced Life for Women, reveals how Women CAN Have-it-All and become leaders in business, community and family

Ingrid weet precies wat er nodig is om een evenement tot een succes te maken, zowel voor de deelnemers als voor de organisator en trainer. Ze heeft een voortreffelijk ook voor detail en geeft mij als trainer het volste vertrouwen dat ik me alleen maar op de inhoud en de deelnemers hoef te richten. Ze regelt alles wat nodig is met plezier, flair en veel energie. Ik kan haar van harte aanbevelen en hoop dat ik voor een steeds groter publiek kan staan, zodat haar kwaliteiten ten volste kunnen worden benut.

Ingrid is een vakvrouw die de lat steeds hoger weet te leggen!

Saskia van de Riet

? Business Blog Expert ? Legacy Blogging ? Blogging Marketing Machine

Event management heeft Ingrid in haar cellen zitten. Zij heeft veel events voor mij georganiseerd, geregisseerd en geassisteerd. Over haar manier van communiceren en adequaat handelen op kritieke momenten ben ik bijzonder enthousiast. Ingrid is een uitstekend onderhandelaar over prijs en voorwaarden met training-locaties. Ontzorgen in optima forma.

Rudolph Huizinga

Partner at Enurgey / Gastdocent at Finance Academy

“Ingrid heeft me geholpen tijdens tien trainings-momenten. Ik heb Ingrid ervaren als een echte aanvulling. Ingrid neemt haar taken en de mensen waarmee zij werkt zeer serieus. Ze neemt de leiding binnen haar opdracht, heeft overzicht over alles wat er moet gebeuren, denkt mee om de training zo succesvol mogelijk te maken, maakt haar taken af, er blijven geen losse eindjes over. Ingrid denkt mee als het gaat over verbeterpunten. k Heb Ingrid ook bij andere events aan het werk gezien en herken haar invloed op een gesmeerd lopende logistiek. Bij een volgend event wil ik haar zeker weer inzetten. Dus misschien moet ik me een beetje inhouden qua aanbeveling zodat ze beschikbaar blijft. 😉 ”

Maria Simons

Oprichter van Gezinscommunicatie. Ik help ouders te bouwen aan en onderhouden van een goede relatie met hun kind.

“Ik heb Ingrid voor een last-minute klus gevraagd.
Dank je wel dat je op zo’n korte termijn toch nog kon komen.
Ik heb mij erom ‘gedragen’ gevoeld door jou.
Je straalt een rust uit en tegelijkertijd pak je ook de dingen stevig aan.
Echt een heerlijk gevoel om zo iemand bij je training te hebben.”

Esther Groenewegen

Ik help ouders en professionals getraumatiseerde kinderen met hechtingsproblemen beter te leren begrijpen en helpen

Een Zorgeloos Event

Zeven missers die je wil vermijden

Download DIRECT

Een Zorgeloos Event

Zeven missers die je wil vermijden